Kontaktoplysninger

CVR 36829966
Butikkens navn Hr. Nielsens Specialiteter
E-mail info@nielsens-specialiteter.dk
Tlf. 21388002
Vejnavn & nr. Jernbanegade
Postnr. & by 9460 Brovst

Åbningstider

Mandag lukket
Tirsdag 09.30 - 17.30
Onsdag 09.30 - 17.30
Torsdag 09.30 - 17.30
Fredag 09.30 - 18.00
Lørdag 09.30-13.00
Søndag lukket

Om Hr. Nielsens Specialiteter

Forretningen byder på øl, vin, spiritus, krydderier, kaffe, te og andre specialiteter. I det ene hjørne af butikken stå en gl. vintønde med smageflasker af div spiritus, så man smage på nogle af varerne inden man køber.

Butikken byder på et varieret udvalg af lokal producerede varer, som eks. 5 slags øl, kager, knækbrød, salt, rødbedeketchup, honning og flere varianter af gin, som er produkter af meget høj kvalitet.

Det er vores klare mål at have varer i meget høj kvalitet og en butik der bærer præg af at alt gerne skal være den gode kvalitet.

Det betyder meget for os, at der ydes en høj service over for kunderne, et sted hvor vejledningen ender med de varer der er rigtige for kunden.

Dona Otilia
Butikken fører portvine fra et mindre portvinshus, som producerer portvine af meget høj kvalitet.

vine fra mange lande
Vi fører et bredt udvalg af vine fra hele verden. Italien er det land vi har mest vin fra pga. kunders efterspørgsel

hvad kan vi hjælpe med?
Som vinkunde, er det svært at finde rundt i valg af vin til maden. Vi forsøger af bedste evne at rådgive så kunden får den mest optimale mad og vinoplevelse.

Betingelser

Aldersgrænse

For at købe alkoholiske drikke skal du være fyldt 18 år.


Betaling

Hr. Nielsens Specialiteter modtager betaling med Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard.


Fakturering

Efter bestilling på shoppen vil du modtage en ordrebekræftigelse.

Beløbet trækkes først når varen sendes.


Levering

Hr. Nielsens Specialiteter prøver at efterstræbe at afsendelsen af ordrer indgået før kl. 12:00 bliver sendt samme dag. Ordrer indgået efter kl. 12:00 bliver først afsendt dagen efter.

Vi sørger for levering med DAO eller Post Nord til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at DAO overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos DAO, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. DAO’s kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Hr. Nielsens Specialiteter kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos DAO eller Post Nord. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Hr. Nielsens Specialiteter naturligvis en ny leverance uden beregning.


Reklamationsret

Ifølge Forbrugeraftaleloven er drikkevarer ikke omfattet af returret. Det er køber der afholder udgiften til fragten.


Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Hr Nielsens Specialiteter

Jernbanegade 12

9460 Brovst

21388002

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registrerings nummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.


Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Hr. Nielsens Specialiteter har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.


Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.
Hr. Nielsens Specialiteter
TLF 21388002
info@nielsens-specialiteter.dk
Jernbanegade
Brovst
CVR 36829966
Sælg allerede i dag med butikkeridanmark.dk